0
Je winkelwagen

De 2HSV Lego actie is voorbij na een fantastisch veilingdiner en online veiling. Iedereen bedankt voor het bieden en het sponsoren van dit programma voor de school! Wij hopen u weer te zien op onze volgende activiteit.

We houden u op deze site op de hoogte hoe het Lego Education programma op school vorm krijgt.

Voor informatie kunt u mailen naar info@2hsv.org.

Het is weer tijd voor een echte HSV veiling! In 2019 hebben wij voor het laatst een veiling georganiseerd.  De opbrengst heeft de school kunnen gebruiken om nieuwe speeltoestellen te kopen voor op het schoolplein. Een andere veiling heeft het mogelijk gemaakt om Chromebooks aan te kunnen schaffen.

Dit jaar zal op vrijdag 4 november weer een veiling-diner bij sociëteit De Vereeniging (Kazernestraat 38B) plaatsvinden. Er zal o.a. kunst geveild worden gemaakt door de verschillende klassen. Ook zijn er nog andere items zoals een  verblijf in Venetië, een wijnproeverij en nog veel meer. Sommige items worden geveild via een online veiling en de overige op de veilingavond zelf.

De opbrengst van de veiling wordt gebruikt om alle kinderen (van groep 1 t/m groep 8) te leren programmeren en kennis te maken met techniek. Hiervoor zal gebruik gemaakt worden van Lego Education bouwpakketten.